Női témák (blog)

Még kölcsönre sincs szükség sexi ajándékhoz

2019.06.12 19:01

A tökéletes ajándékot keresed partnered számára? Olyan meglepetéssel kedveskednél, amely személyre szóló, igényes és garantáltan betalál? Sokan beleesnek abba a hibába, hogy méregdrága termékekben gondolkodnak, holott a nők szívéhez egy sexi fehérnemű is igazán közel állhat.

A méretben és stílusban is passzoló darabbal biztosan nem lőhetsz mellé, a kínálat pedig minden korábbinál szélesebb. De mégis melyek azok a megoldások, amelyeknek köszönhetően dögös démonná válnak a csajok? Milyen fehérneműk szolgálják a nőiség megélésének utolérhetetlen érzését? Cikkünkben a Hitelmindenkinek.hu segítségével olyan igényes darabokat veszünk sorra, melyek bárki számára megfizethető árkategóriát képviselnek.

 

Fűző az igazán sexi vonalakért

 

Van egy olyan fehérnemű, ami már több száz évvel ezelőtt is divat volt, s napjainkban reneszánszát éli.  Igen, nem más ez, mint a fűző, amely kiemeli a csípő és a derék vonalát, és dögös dekoltázst varázsol viselőjének. A bőrhatású megoldások vad és egyszerre nőiesen vonzó megjelenést kölcsönöznek, és akár plus size mérettel rendelkezők számára is megtalálhatóak a legszebb darabok.

 

Sexi fehérnemű szettek minden méretben

 

A csipke soha nem megy ki a divatból, és akkor is remek választásnak bizonyul az alapanyag, ha sexi fehérnemű szettekről, hálóruhákról van szó. A piros és a fekete kombinációja éppen olyan stílusos, mint a kizárólag tűzpiros megoldások. A kebleket finoman láttató vagy a domborulatokat éppen erőteljesen kiemelő fehérneműk minden méretben elérhetőek. A csipke egyébként nagy kedvenc akkor is, ha babydollokról van szó. A testre simuló, alakot megmutató ruhadarabok azonnal felkorbácsolják az érzékeket a hálószobában, és egyúttal a nőiesség kifejezésére is kiválóan alkalmasak.

 

Harisnyatartók, a hálószoba elmaradhatatlan elemei

 

Ha megkérdeznénk a férfiakat arról, hogy mely ruhadarabok mozgatják meg azonnal a fantáziájukat, akkor a harisnyatartók minden valószínűség szerint közöttük lennének. A csípőre simuló, csipkebetéttel rendelkező ruhadarab combfix viselésével az igazi, és ilyen módon még a legegyszerűbb tanga-melltartó szett színvonala is alkalmi viseletté emelhető. A harisnyatartó-combfix párosítás egyébként akár ruha alá is jó választás lehet, így egy romantikus vacsora során csak a partnerek fogják tudni, milyen dögös szett lapul a konzervatív ruhácska alatt.

 

Hálóruha, ami nem csak a kényelemről szól

 

Az éjszakai nyugalom érdekében fontos a kényelmes ruhanemű viselése. De hol maradna a nőiesség, ha nem csempésznénk abba néhány sexi elemet, amitől igazán vonzónak érezhetjük magunkat? A forró éjszakák és a pihentető alvás érdekében egyaránt jó választásnak bizonyulnak az olyan hálóingek és alsóneműk, amelyek mindegy második bőrként simulnak a testre. Persze a választás során nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a másik nem érdeklődését is felkeltse a ruhadarab. A falatnyi tangák és a popsit szabadon hagyó alsóneműk mellett a csipke és szatén body-k is mindenképpen figyelmet érdemelnek, hiszen akár éjszakára, akár napközben, ruha alá is megállják a helyüket.

 

Hitelből vagy anélkül?

 

Amikor ajándékozásra kerül a sor, akkor sokan a hitelintézetek ajánlatai mellett teszik le a voksot. A több százezres meglepetésekről gyakran azt hisszük, hogy alkalmasak a szeretet kifejeződésére. Sokan azonban úgy vannak vele, hogy fontosabb az, hogy valóban olyan ajándékra essen a választás, amelyből érzi a másik, mennyire kötődünk hozzá. Ugyan a gyorskölcsönök vonzó lehetőségként várják az érdeklődőket, de mindenképpen érdemes megfontolni, vajon megéri-e eladósodni egy ajándékozás miatt. Az akár hetente aktuálissá váló törlesztések igencsak felboríthatják a havi pénzügyeket, hogy a magas kamatokról már ne is szóljunk. A jövőre szóló pénzügyi döntések meghozatalakor célszerű a tudatosságot fókuszba helyezni, még akkor is, ha szívünk szerint méregdrága meglepetést adnánk legszívesebben a szeretett nőnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok nő egyébként is jobban örül az olyan személyre szóló meglepetéseknek, mint például egy dögös fehérnemű. 

Webáruház készítés